SK Eernegem

Officiele website

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Welkom op de site van S.K.Eernegem

Na het klikken op de foto krijg je een overzicht van de spelers
en de wedstrijd kalender dankzij KW

De laatste wedstrijd seizoen 2014-2015Meer >>
03/05/'15
15:00
SKE - K.SASSPORT BOEZINGE

Met 1-1 is het gelukt om  de barrage wedstrijden te vermijden om zo volgend jaar opnieuw in 4de aan te treden. Oef....


 

In de kijker

It isn’t over until it’s over

We schreven hier twee weken geleden al iets dergelijks, en het lijken, voorlopig dan toch, profetische woorden. Inderdaad, twee weken geleden voor de aanvang van de wedstrijd tegen Menen zag het er erg benard uit voor de kanaries. Dood en begraven als het ware. Op de derde laatste plaats keek het tegen een zekere degradatie aan en moest met het mes op de keel Menen partij gegeven worden. Maar uiteindelijk trokken de geel-blauwen aan het langste eind tegen Menen. De overwinning was meer dan broodnodig zeker met de overwinningen van de rechtstreekse concurrenten bleken het achteraf gouden punten. Zat de actie van de supportersclub er voor iets tussen om wat sfeer te maken rond het terrein? Dat zullen we natuurlijk nooit weten, maar het trompetgeschal leek de voordien o zo stille kanaries wel weer vleugels te geven en leek de benen af te snijden van Menen. Het feest na de wedstrijd mocht gezien worden.

De overwinning deed het geloof in een mogelijk goede afloop opwakkeren en de verplaatsing naar Jong Lede werd met veel vertrouwen aangevat. De laatste overwinning op verplaatsing dateerde al van November vorig jaar en men hoopte stilletjes op één punt. Om de spelers van Eernegem een extra duwtje te geven werd onze trompettist van dienst, met het pistool op het voorhoofd als het ware, gedwongen de verplaatsing naar Lede mee te doen. Ook de trommel was weer paraat.

En zie, het onverhoopte geschiedde ... Lees hier verder...


Wanted: Boy or Girl

SK Eernegem is altijd op zoek naar nieuwe spelers om op te leiden tot volwaardige aanvullingen voor ons eerste elftal. Indien jij dat geïnteresseerd voetballertje bent en/of indien je een vriendje kent die ook zou willen voetballen, laat het dan zeker weten aan :

Werner Demaerel (TVJO - 0495/70.67.77).
 


Powered by Kreanet.be