SK Eernegem

Officiele website

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Jeugd

SKE-jeugdinfo via diverse menulinks !

E-mail Afdrukken

De informatie over en voor de Jeugdploegen is veelomvattend . We groepeerden alles zoveel als mogelijk onder de diverse submenu's om het U zo overzichtelijk mogelijk te maken.

De info die je hier kan vinden gaat van de allerkleinsten tot en met de U21.Hoe je de trainers kan bereiken ,waar de velden van de reeksgenoten liggen , wat te doen bij een ongeval en nog veel meer  algemene zaken brachten we hier onder de aandacht.

Tevens kan je via dit menu naar de wedstrijden doorklikken per categorie. Onderaan is er ook een link naar de samenvattende tabel met de komende jeugdwedstrijden voor het volgende weekend.

Veel succes bij het vinden van de info die je zoekt !

Maar eerst nog dit , de jeugdafdeling van S.K.Eernegem zoekt  spelers . Laat het aub  asap weten aan Norbert Feys via info@skeernegem.be mocht je  een geïnteresseerd spelertje zijn en/of een vriendje  kennen!

 

En wil je uw zoontje er vroeg  laten aan beginnen dan kan de balbal-school een ideale,speelse en goede oplossing zijn om  de eerste basistechnieken onder de knie te krijgen, hieronder een recent sfeerbeeld en een  link naar een mooie fotogalerij (2011), en via de menulink hiernaast kom je natuurlijk nog meer te weten. Hiernaast het bewijs dat het bestuur ook aan de kleintjes denkt via het optrommelen van bvb. de Paashaas!

 

 


Powered by Kreanet.be